Brigiiii verses oldala
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
****Verseim****

 
****VerseimII.****
 
Naptár
 
Szavazás
Szavazás
Hogy teccik az oldal?

Nagyon jóóóóó
Nem rossz
Nem teccik, jobb is lehetne...
Rossz
 
Óra
 
Fontos idézetek!

 
Versvendégfüzet!
 
Szólj hozzá te is a versekhez!
 
Egyéb

 
További versek
 
Többi oldalaim
 
Hasonló oldalak
 
Szerelmi horoszkóp
 
Zene
 
Főoldal
 
*
 
*
 
Mégtöbb vers
 
Mégtöbb vers
 
Szerelmes smsek

Két csillag ragyog az égen, Egyek ők már nagyon régen, Szeretlek,suttogják váltig,Egyik te vagy, én a másik.


Kinézek az ablakon, s látom a Holdat ragyogni. Érzek egy könnycseppet arcomon lefolyni. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: Hiányzol Nagyon!


Ha én írnám a sorsod könyvét, szíved, lelked, vágyát, életed örömét, olyan széppé írnám, mint egy tündérálom, a legboldogabb Te lennél a világon.


Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal, hiszen te vagy, aki akkor is hiányzik, mikor ébred a hajnal.


Ha homokba írom a neved, elfújja a szél. De ha kősziklába vájom, ott örökre megtalálom! Ha egyszer leírom a nevet, a szót, akkor a szó ˝SZERETLEK˝ a név pedig a Te neved!


Reggel első gondolatom Te vagy, este utolsó gondolatom Te vagy, álmomban benne vagy...örökre velem vagy.


Fehér galamb szeretnék lenni, egy áldott percben hozzád repülni, mosolyát látni gyönyörű szemednek, s füledbe súgni, mennyire szeretlek!


Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni, szólj hát szívemnek szerelme, szabad-e szeretni?


Szerelem az életem lényege! Nem kell más földi öröm vagy kincs! Nekem csak a Te szerelmed kell!


Te vagy a Nap, te vagy a Hold, te vagy a föld, te vagy az ég, te vagy nekem a mindenség!


Nézz ki az ablakon, felhőtlen az ég. A vágyaim szállnak feléd. Arra gondolok, most milyen jó lenne Veled, és vajon most hiányzom-e Neked?


Sosem tudtam eddig, milyen szép az élet, mióta ismerlek, azóta élek! Szívem lágyan összedobban, szeretlek téged napról-napra jobban!


Olyan vagy nekem, mint egy jó könyv, aminek még csak a borítóját láttam, de szeretném elolvasni, szeretnék a lapjaiba mélyedni, és hinni: jó lesz.


Tiamo  tanto, tanto e perto, mio selavi! Szeresd azokat kik téged szeretnek, szeress engem, hisz én is szeretlek!


Ha látnád a szemem csillogását, ha hallanád a szívem dobbanását, tudnád mit érzek irántad, éreznéd, hogy mennyire imádlak.


Ha a szerelemtől forró szívemből küldhetnék most egy darabot, olyan melegség öntené el a szobád, hogy takaró sem kellene!


Fáradt vagyok, de nincs ki elringasson, álmos vagyok, de nincs ki megnyugtasson, kell valaki a szívemnek, elmondom csak neked: HIÁNYZOL!


Ha most megkérdeznék tőlem, mit jelentesz nekem, én felemelt fővel azt felelném, semmit csupán csak az életem!


Hosszú útat tettem meg idáig, míg végre elértem a boldogságig. Boldogság igen, ez a mindenem, s tudom, ezt neked köszönhetem!


A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled, szívemben fény ragyog, mert nagyon szeretlek!


Szeretnék Nap lenni, mely neked ragyogna, tündöklő éjszakán fényes csillagocska. Szeretnék szó lenni, mely hozzád szólna, mondatod végén apró pontocska.


Kinézek az ablakon, s látom a Holdat ragyogni. Érzek egy könnycseppet arcomon lefolyni. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: Hiányzol Nagyon!


Elhoztad szívembe a felkelő Napot, vakító sugara ismét rám ragyog, s mikor kihunynak az izzó csillagok, szerelmünk fénye mindent beragyog!


Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sok ezer csillag fénye, köztük én is ottleszek, s nézek le rád, onnan kívánok jó éjszakát!


Mióta megismertelek, a sok millió csillag is szebben ragyog! Látod, ők is tudják, hogy veled milyen boldog vagyok!


Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd meg az égen a szerencsecsillagod, ha szeretsz valakit, mondj érte imát, akire gondolsz, az is gondol te rád!


Te vagy a Nap mely lenyugszik este, te vagy a Hold az éjszakában, te vagy a csillag mely szemembe ragyog, te vagy az élet, s nélküled nem vagyok!


Ha az égen lemegy a Nap, Te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga, és csillag nélkül sötét az éjszaka!


Köszönöm a sorsnak, hogy összehozott minket, mert így megtaláltam azt a csillagot, mely nekem ragyog!


Felnézek az égre, körülöttünk csillagok, gondolatban látlak, s szívem felragyog!


Este megöleled szorosan a párnád, gondolkodsz a jövőben mi vár rád. Gondolatban megjelen egy furcsa lény, mondja neked: Jó éjszakát kívánok én!!


Meghalni könnyebb mit elválni attól, akit igazán szeretünk...mert a halál egy csendes,
hosszú álom, de a valóság szívtépő fájdalom...!


A homokdűnék a széllel változnak, de a sivatag ugyanaz marad. Múlnak az évek, de az érzés MEGMARAD!!!


A szerelem olyan, mint a szél. Megfogni nem tudod, de  érzed.


5
szócskát üzenek, vésd jól szívedbe: Imádlak,SZERETLEK, légy enyém örökre!


A buliban ülök, a zenét hallgatom, A szívemben ott van a gyötr
ő fájdalom. A magány angyala magával ragadott, s ha nem jössz vissza többé, inkább meghalok


A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell! A fiúk az osztályban diktálnak, közben felállnak. Most egy fiúra kerül a sor: A csókol igét ragozd! Mi csókolunk, ti csókoltok, ők csókolnak. A tanár úr most nagyot kiált: Megállj, most egyes számban diktálj! A kis huncut most nagyot nevet: Tanár úr, kérem, hisz egyes számban csókolózni nem lehet!


A hajnal első fényei bearanyozzák a napod, szép jó reggelt.


A legtöbb ember ott hibázza el, hogy néha túl sokat mer. Így tettem én is, vesztettem én is, de bármi fáj nekem, megérte mégis!


A magányt nem az teszi rettenetessé, hogy nincs akivel megoszthatnám a terheim, hanem az, hogy nincs akinek a terhét elvállalhatnám.


A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szíved jóság és szeretet, s ez vezéreljen, amíg csak lehet!


A megbocsátás öt lépcsője: 1. fájdalom 2. gyűlölet 3.felejtés 4. gyógyulás 5. egymásra találás


A nap a Te nevedet szórja a földre, a szél azt fújja szeretlek, csak érted élek, Az arcodat felhők rajzolják az égre, s a világba kiáltom: SZERETLEK TÉGED!


A rózsa elhervad a szikla megmarad, de a mi SZERELMÜNK örökre fenn marad!


A sors ajándékul adott nekem Téged Hogy újra elhihessem a szép meséket Hogy végre igazán megszülessek Tiszta szívből szeresselek


A szerelem olyan, mint az álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig azt ki téged is szeret!


A szeretet attól igazán szép, hogy megoszthatjuk másokkal. . .


A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik leloptak két csillagot az égről, és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből, amikor rám nézel.


A végzetem vezeti bizonytalan léptem. Vagy nem a végzet lenne ez mégsem? ! A bánat, mi téged ér miért fájhat nekem? Lehet-e oka egy őrült SZERELEM? !


Addig szeress míg élek! SZERESS, mert meghalni félek!


Addig vagy boldog, míg van ki szeret, ki a bajban megfogja a kezed, hogy milyen fontos volt neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs veled!

Ahogy felém nő az éj, álmodni nem hagy a vágy, becsukom fáradt szemem, tekinteted az arcomba vág, szemed tüzénél megvakulok, nélküled semmi vagyok!


Ahogy szemöldököd édesen megrándul Ahogy tekinteted a távolba ábrándul És nyelveddel megnedvesíted szád Ahogy odafordulok hozzád A csoda úgy születik...


Eljön a pillanat, hogy Veled lehessek, mert csak Téged SZERETLEK! Nem kell senki más e világon, mert csak a Te szerelmedet kívánom.


Előbb szeress tanulni, aztán tanulj szeretni, mert ha tudsz már szeretni, nem szeretsz már tanulni!


Én jó vagyok, ha van miért. Én hű vagyok, ha van kiért. És szeretek, ha kellemes, és szenvedek, ha érdemes. . .


Én legyek ki fogja a két kezed, én legyek ki földre hoz kék eget, nélküled nincs értelme semminek, akarod, hogy én legyek mindened, és én az leszek!


Ennyi érzés ami rám tört hirtelen, a szív, a lélek elviselni képtelen, túl csordul most az érzések pohara, könnyektől enyhül azoknak vihara!


Érezni akarom a tested melegét, érezni akarom a szíved verését, összebújni egy forró ágyban, ha rád gondolok csak ezt kívánom!


Éreztem, nem tévedtem, a sors akarta így, nem a véletlen, elmúlt sok tavasz, elmúlt sok tél, Te örökre a szívembe költöztél!


Érzem értem élsz, jó ha hozzám érsz, minden éjjel rólunk szól, s ha mellettem ébredsz fel, csodálatos lesz a reggel!


Este ha kigyúlnak a fényes csillagok, fáj, hogy Te ott én itt vagyok, szívemben felgyúl az égő láng, és csak veled álmodom az éjszakát.


Este van és messze vagy tőlem, csak a csillagok bíztatnak engem, ezért a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát kedvesem!


Este, ha kigyúlnak a fényes csillagok, úgy fáj, hogy te ott, én meg itt vagyok. . Szívembe felsír a fájdalom, egész éjszaka Rólad álmodom!


Este, ha lefekszel nyisd ki az ablakot és keresd meg az égen a legszebb csillagot! Ha megtaláltad gondolj rám, mert akire gondolsz ő is, gondol RÁD!


Ez egy sms puszi. Használati utasítás: archoz érinteni, és a feladóra gondolni. Ha szükséges az eljárást megismételni.


Ez egy szomorú, búcsú sms lehet: ". . . és messziről súgom csendesen: köszönöm, hogy szerethettelek. . . "


Ezt az SMS-t küld el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit utálsz, és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad!


Fáj, hisz vártak még ránk új csodák! Fáj, hisz hinnem kell már nincs tovább. Lásd, szívem nem felejt el még, hisz annyi szép emlék visszajár. .. a múlt nyomán.


Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet. Megszeretni egyet egy perc is elég, de feledni téged egy élet is kevés!


Feltetted nekem a kérdést, kit választanék, téged vagy az életem, erre én azt feleltem, hogy az életem, s elrohantál anélkül, hogy mondhattam volna: TE VAGY AZ ÉLETEM!


Féltve, Őrizve, Ahogy szivárvány az eget Úgy öleltelek


Fent az égbe járok, sok csillag között, onnan írom neked, hogy vissza nem jövök, végleg mentem el, lezártam életem, ennyi volt, tovább én nem mesélhetem!!! 
Számláló
Indulás: 2005-02-02
 
Chat:)
 
Mégtöbb vers
 
ÚJ verseim!
 
Elvont verseim
 
Pályázatra írt verseim
 
soksok vers(nemsaját!!)
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!